Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ligplaats huren in Lemmer, Friesland

Wilt u een ligplaats huren in Lemmer, omgeving Friesland? Jachthaven De Brekken in Lemmer is op een gunstige plek gelegen, u kunt makkelijk de meren in Friesland, het IJsselmeer en rivier de IJssel bereiken.

Met 200 ligplaatsen op 5 locaties is er altijd een plekje vrij voor uw boot!

2 grote en 3 kleinere jachthavens zijn uitgerust met alle voorzieningen die u maar bedenken kan. Alle 5 de ligplaatsen zijn op loop- en fietsafstand van het bruisende centrum en strand van Lemmer.

De ligplaats in Friesland beschikt over 200 ligplaatsen voor boten en jachten van acht tot 13 meter beschikken. Alle ligplaatsen zijn voorzien van stijgers, verlichting, elektriciteit van 16 Ampère, drinkwater en een ruime groenstrook.

Bekijk hier de vrije ligplaatsen

Wat zijn de voordelen van Jachthaven De Brekken?Ligplaats huren Lemmer Friesland?

Welke voorzieningen heeft de accommodatie?

Welke technische voorzieningen zijn er?

Omgeving van Jachthaven Friesland

Lemmer is een klein dorp gelegen in het zuiden van Friesland. In de zomer komen hier veel toeristen met boten en jachten. Jachthaven De Brekken ligt op loop- en fietsafstand van het centrum van Lemmer, waar vele gezellige restaurantjes en winkels zijn. Het strand van Lemmer is ook gemakkelijk te bereiken vanaf de ligplaats.

In de provincie Friesland zijn vele meren, vanuit de ligplaats in Lemmer kunt u die meren gemakkelijk bereiken via de Grote Brekken. Op het IJsselmeer kunt u helemaal losgaan op het gebied van watersport.