Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Winterstalling

Winterstalling

Winterstalling boot Lemmer, Friesland

Op zoek naar winterstalling voor uw boot in Lemmer, Friesland? Bij Jachthaven de Brekken kunt u er voor kiezen om uw boot binnen of buiten te stallen. Tevens bieden wij de gelegenheid en de faciliteiten voor het repareren van uw boot tijdens de winterstalling periode.

Veilige winterstalling voor uw boot

In de zomerperiode kunt u genieten van de koelte op het water en maakt u de mooiste vaartochten. Dit is helaas niet altijd mogelijk in de winter. Zo kunnen de kou en de ijs het varen onmogelijk of onplezierig maken. Dan wilt u natuurlijk dat uw boot veilig gestald staat, zodat u de volgende zomer weer volop kunt genieten op het water met uw boot.

Uw boot staat bij Jachthaven de Brekken in een goed beveiligde en schone omgeving. Het is mogelijk om uw boot in de geïsoleerde, verwarmde hal te stallen of buiten. Buiten wordt uw boot op een betonnen en schone vloer geplaatst.
Met een gerust hart kunt u uw sloep, zeilboot, jacht of schip bij onze jachthaven in Lemmer, Friesland stallen. U bepaald wat de beste plek is voor uw boot en wij zorgen ervoor dat uw boot veilig en vaarklaar staat.

Winterstalling binnen/buiten

Jachthaven De Brekken te Lemmer zorgt al vele jaren voor een goede winterstalling in de winterperiode voor zo’n 200 boten. Wij bieden bootstalling in combinatie met het beschermen van vorstgevoelige componenten zoals de motor(en), drinkwatersysteem en toilet. In het jaar 2000 is de binnenstalling vergroot met ruim 1000 m² en kunnen Zeilschepen met staande mast gestald worden. De wintertstallingvan boten gebeurt met deugdelijke stallingsbokken met een minimum aan stophout.
De maximale diepgang waarop wij zijn ingericht is 1.50 mtr., de hellingcapaciteit is 20 ton.

Boten worden met een Knijpstra botenwagen middels een sliphelling uit het water genomen. Zo wordt eventuele schade voorkomen aan het verf van de romp en het onderwaterschip. Ook de kajuit, masten en windschermenbeschadiging blijven gevrijwaard van eventuele schade.

Naast winterberging bieden wij ook andere diensten. Zo kunt u in de winterstalling periode reparatie- en onderhoudswerk aan uw boot uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan: periodieke onderhoud, het winterklaar maken, poets- en schilderwerk of een osmose behandeling. Motor- en scheepsonderhoud, service en reparatie kunnen door een deskundig team van monteurs worden uitgevoerd. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf deze werkzaamheden te verrichten.

Kosten bootstalling

De kosten voor bootstalling zijn inclusief BTW, de m² prijs, het hijsen en te water laten en de huur van de stallingsbok waar uw boot op wordt geplaatst.winterstalling

winterstalling binnen € 45,95 m²
winterstalling buiten € 27,95 m²

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Prijslijst technische watersportservice 

INFORMATIE AANVRAGEN