Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Jachthaven Lemmer

Overzicht park

Jachthaven Lemmer

Jachthaven Lemmer, IJsselmeer, Friesland

Jachthaven de Brekken (onderdeel van watersportcentrum de Brekken) is een gezellige en complete Jachthaven in Lemmer, Friesland.

Hoe ligt de locatie ten opzichte van het vaargebied en de faciliteiten

De jachthaven is gesitueerd dichtbij de Brekken met een directe doorvaart verbinding naar de Friese Meren. U vaart met uw motorboot of zeilboot snel op het IJsselmeer (één van de grootste watersportgebieden van Nederland). Kenmerken voor de watersport op het IJsselmeer zijn ruimte, rust en mogelijkheden. Kortom de ideale plaats voor watersporters in de provincie Friesland.  De jachthaven ligt in een landelijke omgeving en ligt op loop/fiets afstand van het centrum en het strand van Lemmer.

Jachthaven Lemmer, IJsselmeer, Friesland – Jachthaven de Brekken

Onze jachthaven in Lemmer is opgedeeld in vijf kleinere en gezellige jachthavens die gesitueerd zijn in een landelijke en groene omgeving nabij het IJsselmeer. Omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat is er elke dag toezicht op uw boot. Tevens bezit watersportcentrum een afgesloten parkeerplaats voor uw auto.
De Jachthaven in lemmer, Friesland bezit 200 ligplaatsen van acht tot dertien meter en is voorzien van verlichte steigers, elektriciteit en drinkwater.

Voorzieningen Jachthaven Lemmer – WSC de Brekken

Alle vijf jachthavens in Lemmer zijn voorzien van alle technische en moderne zaken die nodig zijn om uw bezoek comfortabel te maken. Alle jachthavens worden tot in de puntjes onderhouden en beschikken over de volgende voorzieningen.

Sanitair

Elektra

Botenkraan & Hellingwagen

Vuilwater

Winterstalling & Werkplaats

Nabij het centrale gebouw is een kleine supermarkt en een restaurant aanwezig. Voor vermaak kunt u en uw familie gebruik maken van onze minigolfbaan en onze kinderspeelvoorzieningen.

Prijzen Jachthaven Lemmer, Friesland – Jachthaven de Brekken

Zoekt u een ligplaats in Lemmer gelegen aan het IJsselmeer met een direct doorvaarverbinding naar de Friese meren. Of naar een veilige plek om uw boot te stallen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

PRIJZEN

Gedurende het seizoen zijn diverse aanbiedingen voor ligplaatsen.
Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden of vul ons contactformulier in.
Ook kunt u ons bereiken op: 0514 – 56 21 15