Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Beschikbaren boxen

Er zijn momenteel geen ligplaatsen beschikbaar in deze categorie.

Ligplaats verhuur

Ligplaats lemmer – Jachthaven de Brekken

Op zoek naar ligplaats in Lemmer? De Brekken ligt nabij de Grote Brekken, IJsselmeer en op loop afstand van het centrum van Lemmer. De jachthaven bestaat uit vijf kleine gezellige havens die met elkaar over 200 ligplaatsen voor boten en jachten van acht tot dertien meter beschikken. Alle ligplaatsen zijn voorzien van stijgers met verlichting, elektriciteit en drinkwater.

Reserveer de ideale ligplaats lemmer

Wij bezitten ligplaatsen in lemmer met een zijsteigers waarmee u eenvoudig aan boord van uw boot kunt gaan. Bovendien zijn de steigers voorzien van elektra- en waterpunten. U kunt per seizoen gebruik maken van ons draadloos internet (tegen betaling). Zo kunt u direct na aankomst beginnen met recreëren.

Ligplaats huren in lemmer? U kunt online een ligplaats aanvragen. Heeft u nog vragen met betrekking tot een van onze ligplaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Voordelen Jachthaven Lemmer – WSC de Brekken

Jachthaven Lemmer biedt naast 200 ligplaatsen (van 8 m tot 13 m groot) over vijf gezellige jachthavens het volgende:

Nabij het centrale gebouw is een Supermarkt en Restaurant aanwezig.  Voor vermaak kunt u en uw familie gebruik maken van onze minigolfbaan en onze kinderspeelvoorzieningen.

Tevens hebben wij uitgebreide technische voorzieningen waaronder: