Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Ligplaats Friesland huren

Wilt u een ligplaats huren in Friesland?ligplaats friesland

Bij jachthaven de Brekken kunt u een ligplaats huren voor uw boot in Friesland. Wij hebben bij onze jachthaven in Lemmer honderden ligplaatsen die wij verhuren aan onze klanten. De ligplaatsen verschillen in haar kenmerken en hebben dus ook verschillende prijzen. Wilt u de beschikbare ligplaatsen zien, kijk dan op onze webpagina. U kunt naar beneden scrollen om de vrije ligplaatsen te bekijken. Hier ziet u ook de kenmerken van de desbetreffende ligplaats. U kunt op deze pagina echter ook een interactieve kaart vinden. Klik op de oranje pijltjes voor de vrije plaatsen. Zo kunt u meteen zien waar uw boot precies komt te liggen. Super handig!

Ligplaats Friesland huurt u bij watersportcentrum de Brekkenligplaats friesland

Wanneer u van ons een ligplaats huurt in Friesland, kunt u rekenen op een geweldige service. Jachthaven Lemmer biedt maar liefst 200 ligplaatsen aan. Ze zijn allemaal tussen de 8 meter en 13 meter groot. U betaalt voor een ligplaats per seizoen. Bij de ligplaatsen kunt u rekenen op onder andere steigers die compleet met verlichting, elektriciteit en drinkwater inbegrepen zijn. Ook kunt u een vuilwaterstation vinden. Daarnaast kunt u in de buurt uitrusten op comfortabele picknick tafels. De Brekken beschikt bovendien over een afgesloten parkeerplaats. In het centrale gebouw van de Brekken zijn wasmachines en droogtrommels aanwezig voor al uw (af)was. Ten slotte zijn er toiletgebouwen en douchegebouwen aanwezig op ons watersportcentrum. Naast ligplaatsen bieden wij nog veel meer aan, zoals technische voorzieningen voor uw boot. Zo kunnen wij uw boot bijvoorbeeld een Osmosebehandeling geven.

Meer informatie & Contact

Voor alle vrije ligplaatsen en meer informatie over onze ligplaatsen kunt u onze webpagina raadplegen. Heeft u nog overige vragen? Bekijk dan even onze contactpagina. Hier vindt u alle contactgegevens die u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op; we helpen u graag verder.