Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Ligplek Friesland

Ligplek Friesland huren bij Jachthaven De Brekken

Bent u op zoek naar een ruim voorziene ligplek voor uw motorboot in Friesland of omgeving? Dan bent u op de website van Jachthaven De Brekken aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een ruime jachthaven gelegen in het dorpje Lemmer. Dit ligt in het zuiden van het Friese Merengebied. Het is een makkelijk bereikbaar jachthaven waar u vanaf de Grote Brekken met uw motor- of zeilboot binnen een mum van tijd op de Friese Meren bent. Ook het Ijsselmeer en de provincie Overijssel zijn snel bereikbaar vanuit onze uitvalsbasis. Op onze uitvalsbasis vindt u meer dan tweehonderd ligplaatsen die een lente hebben van acht tot dertien meter. Die zijn allemaal voorzien van verlichte steigers, elektriciteit en drinkwater. Ook hebben wij een bootverhuur en een chaletpark in onze watersportcentrum. Kijk eens op onze website voor meer over WSC De Brekken!

Een fijn gelegen ligplek in Friesland met alle voorzieningen die u maar nodig heeft van Jachthaven De Brekken

Ligplek FrieslandU kunt onder andere de volgende voorzieningen gebruiken in onze jachthaven:

Bovendien kunt u gemakkelijk een ligplaats op onze website huren door hier te klikken. Op die pagina vindt u een grote satelliet kaart. Dit is namelijk het bovenaanzicht van het jachthaven van De Brekken. U ziet op de kaart ook icoontjes staan. Dit zijn vrijstaande ligplaatsen op onze jachthaven. Wanneer u hier klikt vindt u alle informatie die u nodig heeft over het desbetreffend ligplaats. Door de satelliet kaart krijgt u al een goede impressie van de indeling en de ligging van onze uitvalsbasis! Wanneer u op dezelfde pagina naar onder scrolt, ziet u ook alle vrije ligplaatsen.

Voor de laatste nieuwtjes over onze ligplaatsen en meer kijkt u op onze Facebook!