Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Ligplaats Friesland te huur

Ligplaats Friesland te huurLigplaats Friesland te huur van Jachthaven de Brekken

Bent u op zoek naar een ligplaats voor uw boot gelegen in Friesland? Dan bent u bij Jachthaven de Brekken gelegen in Friesland aan het juiste adres! Onze jachthaven ligt namelijk in het zuiden van het Friese Merengebied. U kunt snel en gemakkelijk vanuit onze jachthaven de Friese Meren of het Ijsselmeer op varen. Wij hebben een jachthaven die opgedeeld is in vijf kleinere jachthavens, wat in totaal maar liefst uit 200 ligplaatsen bestaat. Heeft u interesse in een ligplaats in Friesland te huur van de Brekken? Bekijk dan onze website voor meer informatie, of leest u op deze pagina verder.

Voordelige ligplaats in Friesland te huur, aan De Friese Meren en het Ijsselmeer

Wij garanderen u ervan dat u uiterst tevreden bent wanneer u een ligplaats huurt in onze jachthaven in Friesland. Onze ligplaatsen zijn acht tot dertien meter lang. Alle ligplaatsen zijn voorzien van verlichte steigers, drinkwater en Ligplaats Friesland te huurelektriciteit. Ook is er een afgesloten parkeerplaats waar u veilig uw auto kunt parkeren. Bovendien kunt u ook rekenen op faciliteiten als een gezellig restaurant, een caravanpark, (technische) watersportservice, maar ook een midget golfbaan, een kinderspeelplaats en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de ligplaatsen die wij te huur hebben in onze jachthaven? Op deze pagina kunt u op een kaart al onze beschikbare boxen zien die u kunt huren. Zo krijgt u al een goede beeld van de omgeving en waar uw potentiƫle ligplaats is.

Meer informatie en contact met Jachthaven de Brekken

Alle informatie betreft jachthaven de Brekken en informatie over onze ligplaatsen vindt u op onze website. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. U kunt dit doen aan de hand van de contactgegevens onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook!