Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Ligplaats De Friese Meren

Ligplaats De Friese Meren bij WSC De Brekken

ligplaats de friese merenBent u op zoek naar een ligplaats in de buurt van De Friese Meren? Dan bent u bij Watersportcentrum De Brekken aan het goede adres! Bij onze jachthaven in Lemmer zijn 200 ligplaatsen van acht tot dertien meter beschikbaar. Al deze plaatsen zijn voorzien van alle gemakken zoals verlichte steigers, elektriciteit en drinkwater. Verder bieden wij een afgesloten parkeerplaats voor uw auto en kan u gebruikmaken van onze ontspanningsvoorzieningen. Neemt u bijvoorbeeld een bezoekje in ons gezellige restaurant, supermarkt en kinderspeelplaats. Verder is er ook een midget golfbaan, technische watersportservice, trailerhelling met hellingwagen, scheepskraan en een grote winterstalling beschikbaar.

Ligplaats van onze jachthaven

Vanuit onze jachthaven vaart u via de Grote Brekken snel op de Friese Meren of op het Ijsselmeer. De landelijke en groene omgeving biedt een heerlijke plek om tot rust te komen. Als u weer terug bent in de haven is de bruisende binnenstad van Lemmer of het strand op fiets- en zelfs loopafstand om uw dag goed af te sluiten.

Ligplaatsen De Friese Meren: Beschikbaarheid

Ligplaats De Friese MerenOnze ligplaatsen zijn verdeeld over vijf kleinere havens. Om de ligging van deze havens en de beschikbaarheid van ligplaatsen te bekijken klikt u op deze link. Aan de hand van onze interactieve kaart kunt dan gelijk de afmetingen, prijzen en andere specificaties van de verschillende ligplaatsen bekijken en uw favoriete ligplaats huren.

Meer informatie en contact met WSC De Brekken

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de ligging, onze voorzieningen en het huren van ligplaatsen bij onze jachthaven aan De Friese Meren kunt u terecht op onze site: www.jachthaven.com. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt altijd contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of via deze link. Om up to date te blijven kunt u ons ook volgen op onze Facebook pagina.