Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Jachthaven Lemmer

Jachthaven Lemmer, een ligplaats huren bij WSC De Brekken

Jachthaven LemmerZoekt u naar een ruim voorziene jachthaven in het noorden van Nederland waar u voor een zachte prijs uw motorboot kunt stallen? Dan bent u bij WSC De Brekken aan het juiste adres! Watersportcentrum De Brekken is namelijk zeer gunstig gelegen waardoor het dé uitvalsbasis is voor alle watersporters in het noorden van Nederland. Onze uitvalsbasis ligt tegen de Friese meren aan, en vanuit hier kunt u binnen een mum van tijd het Ijsselmeer op varen voor een heerlijk rustgevende vaarvakantie. Op onze jachthaven heeft u alle voorzieningen die u maar nodig heeft, en meer. Alle steigers zijn voorzien van lichten, elektriciteit en schoon drinkwater. Dit geldt voor alle steigers bij de meer dan tweehonderd ligplaatsen die wij beschikbaar hebben op ons jachthaven. De ligplaatsen zijn bestemt voor motorboten van acht tot dertien meter. Lees voor meer over onze jachthaven in Lemmer hieronder op de pagina.

Een ruim voorziene ligplaats voor uw boot op de jachthaven in Lemmer van WSC De Brekken

Op het jachthaven van WSC De Brekken kunt u de ideale ligplaats voor u reserveren. Naast onze volledig voorziene steigers met drinkwater, verlichting en elektriciteit is er ook een vuilwaterstation aanwezig. Er is een afgesloten parkeerplaats waar u uw auto veilig kunt stallen terwijl u met uw boot weg gaat, ook al is dit voor een middagje weg of voor een vakantie. In het centrale gebouw vindt u wasmachines en droogtrommels, en ook zijn er toilet- en douchegebouwen op onze watersportcentrum. Op deze pagina vindt u onderaan al onze voorzieningen. Bovendien vindt u een handige satelliet kaart van ons jachthaven door hier te klikken. Met de icoontjes op de kaart kunt u zien welke ligplaatsen er vrij staan. Zo krijgt u al een overzichtelijke kijk op onze jachthaven en de ligging ervan.

Kijkt u eens op onze Facebook pagina voor de nieuwste vrijstaande ligplaatsen!