Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Jachthaven Lemmer binnen

Jachthaven Lemmer binnen van WSC De Brekken

Jachthaven Lemmer binnenBent u op zoek naar een jachthaven in Friesland die een geweldige ligging heeft en goed gefaciliteerd is? Dan is het jachthaven in Lemmer binnen van WSC De Brekken zeker wat voor u! Watersportcentrum De Brekken is namelijk hét thuishaven voor alle watersporters in het noorden van Nederland. U kunt vanuit onze uitvalsbasis gemakkelijk het Friese Meer op varen. Ook is het mooie Ijsselmeer en de provincie Overijssel in handbereik vanuit onze jachthaven. Op onze jachthaven kunt u rekenen op meer dan alle faciliteiten die u nodig heeft. Ook vindt u een chaletpark bij WSC De Brekken, en kunt u prachtige motorboten huren bij ons voor een heerlijke vaarvakantie. Wilt u meer weten over een ligplaats in de jachthaven van WSC De Brekken? Lees dan hieronder verder, of neem eens een kijkje op onze website!

Huur een prachtig gelegen ligplaats in de jachthaven in Lemmer binnen van WSC De Brekken

Bij ons kunt u namelijk de ideale ligplaats huren bij onze jachthaven in Lemmer. Wij bezitten ligplaatsen waarmee u met zijsteigers eenvoudig aan boord kunt gaan van uw boot. De steigers zijn bovendien voorzien van water- en elektrapunten. Ook kunt u per seizoen gebruik maken van ons Wifi tegen betaling. Wanneer u op deze pagina kijkt, ziet u bovenaan een interactieve kaart. Daarop kunt u alle op dat moment beschikbare boxen vinden. Omdat het op de kaart weergeven wordt, heeft u ook meteen een goede impressie van onze jachthaven en waar uw potentiële ligplaats is. Heeft u verder nog vragen over onze jachthaven in Lemmer? Dan horen wij die graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de website. Ook op de contact pagina vindt u al onze gegevens. Wij helpen u enorm graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!