Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Jachthaven Friesland huren

jachthaven frieslandJachthaven Friesland

Bent u op zoek naar een ligplaats voor uw jachtboot in Friesland? Bij onze jachthaven in Lemmer, onderdeel van Watersportcentrum de Brekken, heeft u keuze uit veel verschillende ligplaatsen. Onze jachthaven ligt in het zuiden van het Friese Merengebied, in Lemmer dus.  U bent zo met uw boot vanaf onze jachthaven op De Friese Meren, maar u kunt ook heerlijk tot rust komen in het dorpje Lemmer zelf. Onze jachthaven ligt op loopafstand van het centrum van Lemmer waar u heerlijk een terrasje kunt pakken. Ook kunt u rusten op het strand in Lemmer. U kunt uw boot gerust achterlaten in één van onze boxen. Wij houden namelijk dagelijks toezicht op uw jachtboot in onze jachthaven in Friesland.

Uw boot in onze jachthaven in Friesland

jachthaven friesland

U heeft beschikking tot veel verschillende faciliteiten wanneer u een box huurt voor uw boot in onze jachthaven in Friesland. Zo beschikt u namelijk over steigers met verlichting, vier ampère elektriciteit, drinkwater, en nog veel meer gezellige activiteiten die u kunt ondernemen bij onze watersportcentrum. Op de home pagina kunt u al enkele beschikbare boxen vinden. We raden u echter aan om de interactieve kaart te bekijken. Hier vindt u meerdere markeringen op de kaart, die aangeven waar in onze jachthaven nog een box vrij is. Zo kunt u al meteen precies zien waar uw boot komt te staan!

Meer informatie over onze jachthaven in Friesland

Vrijwel alle informatie over onze jachthaven en het huren van een box vindt u op onze website. Bent u benieuwd naar de prijzen? Hier vindt u een uitgebreide overzicht voor de prijzen die wij hanteren. Heeft u nog overige vragen over jachthaven De Brekken? Wij helpen u graag verder. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina of door hier te klikken. Bel ons of stuur een mailtje!