Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gemiddeld reviewcijfer: Bekijk alle reviews

Jachthaven de Friese Meren

Jachthaven de Friese Meren, Watersportcentrum De Brekken

Jachthaven de Friese MerenBent u op zoek naar een jachthaven die dichtbij de Friese Meren gelegen is? Dan bent u op de website van WSC De Brekken aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gelegen in het dorpje Lemmer, en u kunt zo vanuit onze jachthaven de Friese Meren op varen. Onze watersportcentrum is bovendien h├ęt thuishaven van alle watersporters in het noorden van Nederland. U heeft bij onze jachthaven een keuze uit maar liefst meer dan tweehonderd ligplaatsen voor uw motorboot. Ook kunt u prachtige motorboten huren op onze website brekken.nl en kunt u heerlijk een paar nachten langskomen in onze chaletpark. Heeft u interesse in onze jachthaven gelegen in Lemmer? Dan bent u altijd welkom om eens langs te komen. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen, of hieronder verder lezen.

Voordelig uw motorboot stallen in onze jachthaven gelegen aan de Friese Meren

U kunt op onze website gemakkelijk ons aanbod vinden van de ligplaatsen die er beschikbaar zijn. Ook kunt u daarvoor hier klikken. Op deze pagina heeft u dan een interactieve kaart, waar u een bovenaanzicht heeft van onze jachthaven. Hierbij ziet u dan goed hoe ons watersportcentrum ingericht is en welke ligplaatsen u het meeste bevallen. Op de website van een ligplaats vindt u overigens alle informatie die u nodig heeft. Onderaan deze pagina ziet u alle voorzieningen waar u op kunt rekenen wanneer u een ligplaats huurt van De Brekken. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze jachthaven, dan kunt u die hier vinden. Heeft u voor de rest nog onduidelijkheden? Dan horen wij die graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina, voor de laatste nieuwtjes en meer.